Månsson: Glada nyheter – Fotboll Sthlm åker på träningsläger

BLOGG. Nu har vi bestämt oss. Vi åker på träningsläger – samtliga träningsläger!

För ett par dagar sedan startade vi en Swish-kampanj för att få stöttning för våra planer att åka till Dubai med AIK, Belek med Hammarby och Maspalomas med Djurgården i slutet av januari/början av februari. I nuläget har det tickat in runt 7000 kronor (AIK och Djurgården är i delad ledning, Hammarby ligger något efter) vilket vi är mycket tacksamma för. Det visar att många av er tror på vårt projekt. Det är också extra välkommet just nu då ett par betydande annonsaffärer har dragit ut på tiden, och för att åka tar vi pengar ur egen ficka.

Så igen: tack, stort tack!

Annons

Vi kommer att vara på plats i en vecka per lag och vi lovar att göra vårt yttersta för att ge er den bästa och tätaste bevakningen. Vi ska ge er nyheter, träningsrapporter och intervjuer och annan läsning med Fotboll Sthlm-touch. Vår erfarenhet säger också att intresset brukar vara på topp vid just den tiden på året, för då finns bara förväntningarna. Perfekt tajming för berättande journalistik alltså.

Vill du stötta Fotboll Sthlm?

Swisha ett bidrag till 0761838363 och ange vilket lag som du stöttar. Ditt bidrag gör skillnad!

De här raderna skriver jag från Bosön där jag just sett Djurgården göra sitt första pass för året. Vi har redan publicerat en artikel med intressanta besked från Bosse Andersson – en längre intervju om sportchefens tankar inför året kommer längre fram. Jag träffade också den nye målvakten Per Kristian Bråtveit som ska ersätta Andreas Isaksson. En intervju där vi lär känna den 22-årige norrmannen – som är en intressant karaktär – kommer senare ikväll.

Annons