Fotboll Sthlm är en nyhetssajt om AIK:s, Djurgårdens och Hammarbys herrlag med en enkel grundidé:

  • Vi vill skapa en sajt som går på djupet om de tre stora Stockholmsklubbarna
  • Vi vill berätta, analysera och granska
  • Vi vill vara initierade och vetgiriga

Vi som ligger bakom Fotboll Sthlm heter Oskar Månsson och Mårthen Bergman. Vi har under de senaste tio åren rapporterat från mästerskap och matcher i alla möjliga sammanhang, men vi har alltid trivts bäst när vi skrivit om fotboll på hemmaplan.

Tillsammans har vi erfarenhet från Aftonbladet, Expressen, Eurosport, DN, FotbollDirekt, Café och Offside, vilket innebär att vi samlat på oss gott om erfarenhet från olika typer av medier inom vår nisch. När vi startade upp Fotboll Sthlm 2018 hade vi stött och blött vår idé i tre år.

Något förenklat skulle man kunna säga att vi vill placera oss i tomrummet mellan kvällstidningarna och Offside. Vi vill plocka det bästa ur två världar. Vi vill vara nyfikna och aktuella, men också trovärdiga och stilistiskt säkra. Vi strävar alltid efter att du som läsare ska känna att du kan lita på oss.

Gillar du vårt innehåll? Isåfall: sprid gärna budskapet! Snacka med dina kompisar, dela artiklarna i sociala medier, fyll på med kommentarer där det passar. Vi finns på Facebook, Instagram och Twitter.

Kontakta Fotboll Sthlm

Besöksadress: c/o Glory Days Media AB, Kammakargatan 23, 111 60 Stockholm
Telefon: 0761838363 (Oskar Månsson, chefredaktör)
E-post: fotbollsthlm@gmail.com