Oskar Månsson: Fast jobb till Asp och annat smått och gott från redaktionen

Senaste nytt från Fotboll Sthlm:

En ny fastanställning, en ny förmåga, en prisjustering och underbara dagar framför oss.

Annons

Det har väckt viss förundran, inte minst hos Fotbollskanalens utsände, men man behöver inte vara orolig.

Att Viktor Asp brukar sitta med en rejäl bira på pressläktaren handlar inte om att han börjar tappa det, utan om att han tar sitt jobb på största möjliga allvar. Under de senaste veckorna har Viktor nämligen granskat maten och drycken på Friends arena och Tele2 Arena för att se hur de motsvarar alla grandiosa löften som arenabolag och restauranger trumpetat ut.

Spoiler: inte så jävla bra. Och ansvar, det är inte så kul att ta.

En gladare nyhet handlar om Fotboll Sthlms utveckling under våren. I vintras gick vi ifrån våra förra investerare och började på sätt och vis om från början. Det har varit slitiga månader för vår lilla redaktion, men på det stora hela har det gått bra för oss. Så pass bra att vi har kunnat fastanställa den nyss nämnde Viktor Asp, vilket är den här textens huvudbudskap.

Att Viktor passar som handen i handsken hos Fotboll Sthlm råder det inga tvivel om. Under våren har Viktor bland annat granskat Björn Erikssons dubbla stolar i RF/Folksam, berättat om Djurgårdens hemlighetsfulla pensionärsliga och kartlagt den okände miljardären i Hammarby, vilket ni förhoppningsvis har uppmärksammat.

Om någon vecka kommer även en ny förmåga testa vingarna hos oss, i form av Samuel Levander som ska gnugga på under en större del av sommaren. Mer om det senare.

Vi har också genomfört en prishöjning, vilket vi har meddelat våra prenumeranter om via mejl. Att läsa allt vårt material är dock fortsatt billigt, det kostar blygsamma 39 kronor i månaden. Om man väljer att signa upp sig på ett år direkt får man en månads rabatt och betalar 429 kronor.

(Tips: Ni som betalar månad för månad kan avsluta det och byta till årsalternativet – det går enkelt via ”Min profil” när du är inloggad på sajten).

Med detta sagt får jag på nytt passa på att tacka alla trogna prenumeranter. Vårt mål är att producera så mycket läsvärt material som det bara är möjligt, och utan er hade vi inte kommit någonstans. Så tack!

Framtiden för Fotboll Sthlm ser ljus ut – inte bara för att den nuvarande säsongen är särskilt het för våra klubbar. Vi har massor av spännande uppslag för stunden, framförallt vad gäller granskningar, och vi hoppas kunna bjuda på en och annan överraskning den närmaste tiden.

***

Vill du läsa allt material hos oss?

Här blir du prenumerant, det går på ett ögonblick.