Kan Djurgården ta tredje raka segern i Varberg? – odds på DIF

Djurgården tog en stark seger mot BK Häcken förra omgången.
Idag åker man till Halland för att möta Varbergs BoIS.
Kan de regerande mästarna ta tre nya poäng?

Annons

Den här artikeln är en annons från Unibet.

Djurgården gästades av BK Häcken i lördags och lyckades vinna med 3-1 efter en bra prestation. Kalle Holmberg gjorde två mål och Erik Berg klackade in lagets tredje mål för dagen. Laget klättrade i och med segern upp på en fjärdeplats och har endast fem poäng upp till förstaplatsen.

Djurgården är i bra slag. I matchen mot Östersunds FK i slutet av juli gjorde DIF en riktigt bra insats men lyckades inte få hål på motståndarna. Mot AIK och BK Häcken fick Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf med sig sex poäng och laget har endast förlorat en av de sju senaste matcherna.

Utropstecknet: Kalle Holmberg. Anfallaren fick starta istället för Emir Kujovic mot BK Häcken och stod för två mål. Det andra var en smällkaramell som dundrade upp i vänsterkrysset. Holmberg har nu gjort fyra den här säsongen och ser ut att vara i bra slag.

Frågetecknet: Emir Kujovic. Det är nästan bara anfallspositionerna som Bergstrand och ”Tolle” Lagerlöf haft en del rotationer på under säsongsinledningen. Emir Kujovic verkar få nöja sig med att sitta på bänken. Anfallaren hjälptes inte av Kalle Holmbergs insats senast.

Varbergs BoIS har inte vunnit någon av de fyra senaste matcherna. Hasse Eklunds lag står på 16 poäng och ligger på en sjundeplats i tabellen. Spelmässigt har det sett bättre ut än vad de senaste matchernas slutresultat vittnar om och det gäller nog för Djurgården att vara på tårna ikväll.

Till matchen har Unibet tagit fram specialodds utifrån Expertfakta – som baserar sig på aktuell statistik. Djurgården har gjort under 1.5 mål i fyra av sina fem senaste bortamatcher. Odds och länk till spelet hittar du i rubriken nedan:

Varbergs BoIS – Djurgården