Hammarby utbuade på Tele2 efter krysset: ”Det är inget konstigt”

Hammarbypubliken var missnöjd med hemmalagets poängtapp mot Sirius. 

Loret Sadiku har full förståelse. 

Annons

Länge såg det ut som att Joel Nilssons mål skulle räcka till seger, men så klantade Hammarby till det med en dryg kvart kvar att spela. Oliver Dovins passning till Loret Sadiku blev för lös, varpå Daniel Stensson kunde sno bollen och kvittera för bortalaget.
– Jag tror jag kollar på Sugita, säger Loret Sadiku. Jag ser att han låser passningen till Edvin, så jag tänker inte på Stensson. Sen gör de 1–1.

Därmed ligger Hammarby sju poäng efter Häcken och bara tre före Kalmar på fjärdeplatsen. Men guldet är inte kört, säger Loret Sadiku.
– Vi tror fortfarande på det, säger Sadiku. Vi tappar två poäng idag, men jag tycker inte att det ser så annorlunda ut jämfört med vad det gjort innan.

Nahir Besara sa att han var förkrossad i Discovery, känner du samma sak?
– Såklart. Vi spelar hemma. Vi vill alltid vinna, det spelar ingen roll om det är hemma eller borta, men när det kommer 30 000 för att se oss vinna och vi kryssar, då är det tungt.

Det var spridda burop efter slutsignal, hur kändes det?
– Det är inget konstigt, egentligen. Vi kryssar mot Sirius i en match vi ska vinna. Sirius är ett bra, spelande lag, men vi har chans att vinna och gör det inte. Då är det inget konstigt.