Aimar Sher tillbaka i träning: ”Det känns fantastiskt”

Aimar Sher är tillbaka i fotbollsträning.
Hammarbys 18-årige talang är lyrisk över att vara tillbaka efter sin operation.
– Det har varit en tuff period, men jag har lärt mig mycket, säger Sher till Hammarbys hemsida.

Annons

Fjolårets utropstecken Aimar Sher tränar på Årsta IP igen. Under den senare delen av 2020 hade 18-åringen problem med benhinnorna och en så kallad kompartmentskada. Efter säsongen la han sig på operationsbordet.
– Jag borde gjort operationen redan då (i slutet av förra säsongen), men då visste vi inte riktigt var det var, säger Sher efter sitt första träningspass med resten av laget.

Sher är tacksam för stödet som han fått under sin skadeperiod. Dels från vänner och familj, men också personalen i Hammarby.
– Det har varit en tuff period, det har varit extremt jobbigt att se de andra spela fotboll när jag varit i gymmet. Men man lär sig mycket. Skador kommer hela tiden så det gäller att hantera det på bästa sätt. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dem (Hammarbys medicinska team). De har varit där när jag varit nere och tagit hand om mig.

Det första passet med medspelarna blev kort och Sher kände sig trött efteråt. Men han är positiv när han ser framåt. Han tror att han snart ska vara redo för att träna för fullt och är ivrig att visa vad han kan.
– Jag vet vad jag går för och kan göra mycket mer än förra säsongen, säger Sher.

LÄS MER. Talangerna tar över – Fotboll Sthlm rankar 08-fotbollens största löften