Hysteri kring Djurgårdens deadline day: ”Bilar som följer oss”

Djurgårdens deadline day drar stort intresse till sig.
Utanför kansliet på Stockholm stadion har supportrar samlats för att få en skymt av ett eventuellt nyförvärv.
– Det är lite väl mycket kan jag tycka, säger sportchefen Bosse Andersson till Fotboll Sthlm.

Annons

I natt stänger det svenska transferfönstret. Djurgårdens sportchef Bosse Andersson har sedan tidigare berättat att klubben i stort är nöjda med truppen, men att de gärna tar in en anfallare för att vässa konkurrensen med Mohamed Buya Turay. Om så blir fallet är ännu oklart.

Tidigare idag rapporterade Fotbolltransfers.com att den tunisiske anfallaren Imed Louati, 25, var på väg att skriva på – men att Djurgården ändrade sig i sista stund då det fanns ett annat alternativ. När Fotboll Sthlm får en kort pratstund med Bosse Andersson vid tretiden vill han inte kommentera om uppgifter är korrekta.
– Jag kan inte säga något om det i det här läget, det får du respektera, säger han.
Blir det en anfallare idag?

– Jag är också medveten om att fönstret stänger 24.00 men det finns inget att kommentera just nu. Vi får se hur det blir. Men jag märker av intresset även här för det är folk som står utan kansliet. Och det är bilar som följer efter oss när vi har kört iväg från Stadion.

Vad är det för folk?

– Supportrar. Jag förstår att det finns intresse, men det här är lite väl mycket kan jag tycka. Om vi har något nytt att säga så kommer vi att säga det så fort vi kan.

LÄS MER. Månsson: Djurgårdens 2019 – en enda lång 2002-repris?

Foto: Bildbyrån