Oskar Månsson: Stötta Fotboll Sthlm och vinn matchtröja

Annons

Ni är många som har valt att bli prenumeranter hos Fotboll Sthlm under året vilket vi är mycket glada för.

Om vi ska lyckas är det ett måste att ha många betalande läsare. Vi tror och hoppas att vi fortsatt bara är i början på vår resa. Att etablera sig tar tid, särskilt när man har en pandemi att förhålla sig till vecka in och vecka ut.

Men vi är fortsatt orubbliga i vår tro om att vi kommer förändra sportjournalistiken med vår inriktning. Djup och nisch är framtiden i vår bransch och Allsvenskan är en underbar serie som står sig stark. Det säger kanske mer om mig än något annat, men jag får tårar i ögonen när jag tänker på hur det kommer att se ut när publiken återvänder på riktigt.

För att uppmuntra fler att hoppa på Fotboll Sthlm-tåget slänger vi in en liten tävling som rullar till söndag. En av er som tecknar prenumeration under veckan kommer belönas med en matchtröja i lämplig storlek med favoritlaget. Ni som ansluter från måndag 3 maj till söndag 9 maj är automatiskt med i utlottningen. Det är med andra ord en tävling med ovanligt goda odds då det enbart gäller nya prenumeranter denna gång.

Att prenumerera hos Fotboll Sthlm kostar 25 kronor i månaden. Det är det hela. Om du vill få ett smakprov på vad som ingår för pengen kan du gå till den här översikten.

Så vad väntar du på?

På den här länken tecknar du prenumeration snabbt och lätt.