Fotboll Sthlm satsar på långläsning – och lottar ut matchtröja

Den här helgen bjuder vi på massor av härlig läsning.

För att locka fler prenumeranter slänger vi in en tävling där samtliga nya prenumeranter har chans att vinna en matchtröja med favoritlaget.

Deadline för tävlingen är måndag 13 september! Fram till midnatt går det att vara med.

Säsongen tar sig, och våra siffror med den. Ni är många som har anslutit som prenumeranter under 2021 men för att Fotboll Sthlm ska lyckas i längden behöver vi bli fler.

Så om du vill stötta en fotbollssajt som brinner för berättande, analyser och granskningar gör du det på bästa sätt genom att bli prenumerant.

Det kostar blygsamma 25 kronor i månaden och det går fort som en Chilufya-rusch att gå med. Tryck på den här länken och följ instruktionerna.

Denna helg satsar vi extra mycket på läsning. Först och främst har vi en godbit till AIK-supportrarna, för under sommaren har vi följt Henrik Jurelius på jobbet. Ludwig Persson har med jämna mellanrum träffat AIK-sportchefen som kämpat med små medel för att hitta balansen mellan det kort- och långsiktiga… och hittills har det gått strålande. Under veckorna som Ludde följde Henke rusade AIK hela vägen till serietopp.

Vi har också gjort en lång och svängig intervju med Joel Asoro som berättar om tankarna på att lägga av (och börja med friidrott!), mat- och sömnproblemen som präglat tiden i Sverige, men också om hur en härlig känsla har börjat smyga sig på under träningarna.

För Djurgårdarna har vi även återpublicerat vårt dokument om tidernas derbykross: den osannolika 9-1-matchen mot Hammarby 1990. Lägg därtill en analys där undertecknad där undertecknad spår att Djurgården kommer byta formation för första gången i år på derbyt.

Imorgon smäller det så, med ett derby på Tele2 Arena. Inför det har vi bland annat pratat med Björn Paulsen om hans bästa minnen i Hammarby-tröjan och lite annat smått och gott. Till nyblivna Bajen-prenumeranter vill jag också tipsa om vår genomgång av inte mindre än 19 av klubbens hetaste löften – ja, det finns en del spelare att välja på när man har ett talanglag vid sidan av.

Om ovanstående inte var skäl nog för att testa en prenumeration kanske vår helgtävling är det.

Bland er som tecknar abonnemang från idag till och med måndag kommer vi dra en vinnare som får en matchtröja av 2021-modell i lämplig storlek med favoritlaget. Det är med andra ord en tävling med ovanligt goda odds.

Välkomna in i värmen – och här har du prenumerationslänken en gång till.