Wesström bekräftar läckage: ”Destruktivt och märkligt”

Stefan Billborns uttalade om att det fanns en AIK-läcka inför derbyt i våras har redan skapat rubriker. Nu bekräftar AIK:s sportchef Björn Wesström uppgifterna för Fotboll Sthlm.
”Det är ett mycket märkligt och destruktivt sätt att försöka få effekt ur sin frustration att försöka straffa sina lagkamrater och sin klubb” skriver Wesström i ett sms.

I vår intervjupodd Bergman 90 minuter berättade Hammarbys tränare Stefan Billborn att de fått AIK:s startelva två dagar innan vårens derbyt genom en kontakt i AIK.
– De läckte i princip det till oss för att det fanns ett internt missnöje och en missämja i gruppen, sa Billborn.

Annons

Nu kommentar AIK saken. Sportchefen Björn Wesström bekräftar via sms till Fotboll Sthlm att Billborns uppgifter stämmer.
”Ja, det stämmer med dom uppgifterna som vi har också. Det är ett mycket märkligt och destruktivt sätt att försöka få effekt ur sin frustration och försöka straffa sina lagkamrater och sin klubb. Min bedömning är att det inte blir fler läckage från det hållet framöver och med det kommer jag inte kommentera det mer.”

När Fotboll Sthlm frågar hur klubben tänker agera och kommunicera vidare i ärenden svarar Wesström:
”Vi har hanterat frågan. Våra rutiner för hur vi kommunicerar startelva internt och externt har dom som behöver koll på.”