Milosevic försvarar Jurelius: “Jagas alltid syndabockar”

AIK-supportrarna hoppades på Alexander Milosevic, men mittbacken hamnade i Danmark.
Nu försvarar den tidigare AIK-spelaren sportchefen Henrik Jurelius.
– Jag vet att Jurelius gjorde sitt yttersta, säger han till SportExpressen.

AIK har haft en tung säsongsinledning, och för AIK-supportrarna har förstärkningar känts som en viktig del för att rädda säsongen. Förhoppningarna att plocka tillbaka Alexander Milosevic har varit stora, men i veckan blev det klart att han skrivit på för danska Vejle.

I en intervju med SportExpressen motiverar Alexander Milosevic sitt val, och menar dessutom på att AIK:s sportchef Henrik Jurelius inte ska lastas för att det inte blev AIK. Att det nu är dansk försäsong inför nästa säsong, och att AIK helt enkelt inte har ekonomiskt utrymme, var huvudanledningarna till klubbvalet.
– Min kontakt med Jurelius var bra sedan innan men den har blivit ännu bättre sedan han blev sportchef. Jurelius är en otrolig människa och han är ny i sportchefsrollen men jag tror att han kan göra det jävligt bra i AIK. När det inte går bra i en klubb som AIK så jagas det alltid efter syndabockar men jag tror att Jurelius är helt fel person att få den hatten på sig, säger mittbacken till SportExpressen.
– Jag och Jurelius har pratat väldigt tätt som nära vänner. AIK har haft köpstopp en längre tid så det är kanske därför som de inte har hört av sig på fyra månader med något konkret förslag. Men jag vet att Jurelius gjorde sitt yttersta.

Alexander Milosevic var med AIK på träningslägret i Marbella, och var då öppen med att han inte trodde på man man-taktiken.

Foto: Bildbyrån

Annons