Bahoui skadade sig under firandet: ”Försökt kolla upp vem det var”

Efter Mikael Lustigs 3-0-mål blev det ett stort firande bland AIK-spelarna. Lite för vilt då Nabil Bahoui fick en smäll mot ansiktet och gick därifrån i smärtor.
– Jag har försökt kolla upp på repriser vem det var, säger Bahoui och skrattar. 

Annons

Det blev ett vilt firande framför AIK-bänken när Mikael Lustig satte punkt i derbyt med sitt 3-0-mål i slutet. I samband med firandet fick Nabil Bahoui en smäll mot huvudet och började direkt att ta sig för ansiktet.

Efteråt var det en glad Nabil Bahoui som inte såg allt för påverkad ut av smällen.
– Jag försökte leta lite repriser vem det var. Jag höll runt om och sedan puttade någon mig så att jag skallade in i vår tredjetränare (Patric Jildefalk). Så jag ska kolla upp vem det var, säger Bahoui.

Nabil Bahoui hade då redan blivit utbytt efter att ha tagit slut i den andra halvleken. Bartosz Grzelak menar att hans ytteranfallare har en bit kvar till den yttersta formen.

– Han har haft en säsong som varit lite sönderhackad och vi försöker att få igång honom. Det är jätteroligt att han fick göra ett mål och sedan en assist fram till Paulos (Abraham), så 1+1 från honom, det är bra, säger Grezlak och fortsätter:

– Jag har sett Nabbe när han är i toppform och jag vet att han har ytterligare växlar i sig, men han bidrar med mycket även fast det inte är vid varje offensiv aktion.

Även Bahoui själv medger att det är en bit kvar till toppformen.
– Det är en bit kvar måste jag erkänna, det var inte så lätt som jag trodde. Sju månader i gymmet och sedan ut och köra bara. Själva skadan är inte problemet, utan allt runt omkring, balansen och musklerna i baksidan. Det finns inga genvägar. Jag är inte där än, men att vinna ett derby är ändå något.

Foto: Bildbyrån

LÄS MER. Oskar Månsson: Såg ni Nabils stora leende efter Paulos mål?

LÄS MER. Paulos Abraham om Bahoui: ”En bror, en vän och en förebild”

Annons