Glada nyheter för läsarna – Fotboll Sthlms lanserar app

Nu lanserar vi Fotboll Sthlms app!
I appen är det senaste om AIK, Djurgården och Hammarby alltid bara ett knapptryck bort.
Dessutom kan du få pushnotiser för bara ditt lag.

Annons

Så var vi igång.

Efter en eländig vår på alla sätt rullar bollen på våra arenor igen och även om det ekar tomt, så tomt från läktarna, är vi på Fotboll Sthlm förstås glada för att Allsvenskan är tillbaka.

En annan god nyhet är att vi har lanserat Fotboll Sthlms app. Vi har med utvecklaren Erik Carlsson i spetsen jobbat på den ett tag och är nu framme vid vår första hållplats. Jag måste säga att vi är riktigt nöjda med resultatet. För oss har det varit viktigt att behålla översiktligheten från sajten. Det ska vara enkelt och tydligt att läsa Fotboll Sthlm. Det senaste om din klubb ska alltid bara vara ett knapptryck bort. Krångligare än så ska det aldrig vara.

Chefredaktörens åsikt: det är för mycket krångel på nätet!!!

Ett annat stort plus med att ladda hem appen – som är gratis – är att du kan få pushnotiser om ditt lag. Sedan vi startade sajten har det återkommande dykt upp önskemål om att kunna välja sitt lag – och framförallt att välja bort en eller två av de andra klubbarna – och nu har vi tagit fram den perfekta lösningen för dig som har det ”problemet”.

Efter att du laddat ned appen ställer du helt enkelt in vilket eller vilka lag som du vill följa på Inställningar/Notiser. Ja, du kommer att hitta det på två sekunder. Därefter får du notiser som är baserade på ditt val. Smart va?

Appen hittar du där du vanligtvis hittar appar. Du kan också trycka på den här länken så dirigeras du rätt oavsett vilken enhet som du använder.

Vi hoppas att du gillar appen!