Stefan Billborn sugen på nytt jobb – men har nobbat två erbjudanden

Annons

Stefan Billborn har hållit låg profil sedan han fick sparken från Hammarby i somras. Men nu uttalar han sig i en intervju med Discovery Plus. I samtalet, som Fotbollskanalen återger delar av, berättar Billborn att han hade på känn att han skulle få lämna klubben.
– Jag har investerat jävligt mycket engagemang och känslor i Hammarby, men man måste gå vidare också. Jag måste gå vidare. Jag blir ju inte bättre av att älta det. Man lär sig. Man lär sig hur den är branschen fungerar, man lär sig att det finns många olika viljor som drar. Det är lite som att vara i ett politiskt parti många gånger. Du måste fronta massa saker som du kanske inte är helt okej med. Man har en arbetsgivare att vara lojal mot. Det är bara att köpa det, säger Billborn i intervjun.

Billborn fortsätter:
– Du har den där känslan och du vet när det blir tyst runt omkring dig – och det var det länge. Jag visste också att jag kanske internt hade fått klä skott för vissa saker som kanske inte var helt på mig. Men jag hade ett bra team runt omkring mig, det var kul att gå till jobbet, bra spelare. En jävla ynnest ändå. Ett privilegium.

Stefan Billborn berättar i intervjun att han nobbat två erbjudanden som inte känts rätt. Han skulle gärna återvända till Hammarby en dag, men tycker att det känns orealistiskt.

Nu är han mest sugen på att komma igång igen.
– Jag kommer förhoppningsvis få ett jobb i en annan klubb och då vill jag att de ska känna att jag är lojal mot dem också. Jag tror inte att det gagnar någon att jag är ute och talar om vad jag inte tycker fungerar i Hammarby liksom, jag är klar med den och jag har lärt mig massa saker, säger han.