Nikola Djurdjic: ”Får så mycket hat att jag inte ens vill förklara”

Nikola Djurdjics och Vladimir Rodics närvaro under AIK:s guldfirande väcker starka känslor. Djurdjic har bett om ursäkt, men ilskan är fortfarande stor.

Annons

AIK:s spelare firade SM-guldet långt in på småtimmarna i natt. Under en del av festkvällen befann sig  ett antal spelare på nattklubben Soap bar nära Stureplan. Där var också Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic, vilket syns på en video som har spridits på sociala medier under måndagen. Duons närvaro har retat upp många bajare, vilket deras agent Michael Kallbäck har förståelse för.
– Det där ser ju inte så jävla smart ut. Vi får vänta och se vad de har att säga om det. De lär få förklara sig. Det är förståeligt att folk reagerar, det ser inte bra ut, säger Kallbäck till SportExpressen.

Annons

Efter att filmen fått spridning på nätet skrev Djurdjic en ursäkt på Instagram.
”Vi ber om ursäkt för gårdagens olyckliga händelse. Vi hörde av en vän som jobbar på Soap Bar att AIK skulle ha sitt firande på Sturehof. När vi kom till baren var det inga AIK-spelare där och vi visste inte att de skulle komma! Att vi inte gick därifrån så fort de kom var ett stort misstag, men vi ville heller inte springa från någon! Återigen ber vi så hemskt mycket om ursäkt för det. Vi hoppas att ni vet att vi är lojala. Forza Bajen!”

Uttalandet verkar inte ha fallit i särskilt god jord. Fotboll Sthlm har varit i kontakt med Nikola Djurdjic för att få hans version av det inträffade, men han vill vänta med att ge ett utförligare svar.
”Jag får så mycket hat att jag inte ens vill förklara längre. Det är allt jag har att säga”, skriver han på sms.

Annons