Jansson om värvningen av Khalili: ”Hår på bröstet och skinn på näsan”

Värvningen av Abbe Khalili innebär ytterligare en offensiv spelare till Hammarby. Samtidigt sitter Muamer Tankovic på ett utgående kontrakt.
– Vi vill vara förberedda, säger Jesper Jansson till Fotboll Sthlm.

Annons

Under torsdagen presenterade Hammarby värvningen av Abbe Khalili. Tillsammans med bland andra Kacaniklic, Tankovic och Paulinho bildar 27-åringen en av Allsvenskans starkaste offensiver på pappret.
– Vi känner oss väl rustade. Vi måste tänka framåt också, Tankovic har ett utgående kontrakt till sommaren och vi vill vara förberedda. Samtidigt har vi tre turneringar att satsa på, säger sportchefen Jesper Jansson.

Khalili har länge ryktats till Hammarby och att ro värvningen i hamn har inneburit en hel del jobb för Bajens sportchef.
– Man är fortfarande lite stressad efter allt, men det känns jättebra nu när det är klart, säger Jesper Jansson.

Till skillnad från klubbens andra värvning David Ousted var torsdagen första dagen mittfältaren träffade sina nya lagkamrater.
– Abbe känner en hel del spelare sedan tidigare. Jag känner också honom sedan innan och han kommer in med hår på bröstet och skinn på näsan, säger Jansson.

Är Khalili redo att spela?
– Abbe var igång och spelade tävlingsmatcher för ett tag sedan. Nu har han inte tränat med något lag på ett tag men han ska vara mer med i matchen är våra killar egentligen.

PLUS. Oskar Månsson: Därför tror jag att Hammarby vinner Allsvenskan

Foto: Bildbyrån