Fällman och Solheim riskerar missa helgens match: “Tveksamt”

Både David Fällman och Mats Solheim tvingades bryta i hemmamatchen mot Helsingborg.
Nu är duon högst osäkra inför lördagens match mot Sundsvall.
– De körde inte i dag heller. Jag tror nog att där kan det vara tveksamt, säger tränaren Stefan Billborn till Expressen.

Annons

Hammarbys tog tre poäng mot Helsingborg genom en 2-1-seger, men allt var inte frid och fröjd för Bajen i söndags. David Fällman utgick med smärtor i ljumsken och Mats Solheim tvingades bryta på grund av en ryggskada. På onsdagens träning saknades de båda försvararna.

Risken är uppenbar att båda står över nästa match mot Sundsvall på lördag.
– Jag vet inte riktigt hur det ser ut med honom och Mats Solheim. De körde inte i dag heller. Jag tror nog att där kan det vara tveksamt. Men jag har inte fått en slutgiltig dom där mer än att de inte skulle träna i dag, säger Stefan Billborn till Expressen.

Även den formtoppade Alexander Kacaniklic stod över träningen, men där ger Billborn klartecken för spel. Hammarbys tränare tycker att läget i laget ser godkänt ut i stort.
– Truppstatusen är helt okej annars. Dennis Widgren körde i dag och han var sjuk sist. Han är tillbaka. Vi har småskavanker annars, men jag tror inte att det är något som vi ska ta med oss till helgen.

Foto: Bildbyrån