Billborn: “Hörde det var 16 från A-truppen i MFF-träning”

Det är oklart hur många A-lagsspelare som MFF kan ta med sig till matchen mot Hammarby.
– Men de har ju nästan två elvor som kan vinna SM-guld på pappret, säger Stefan Billborn till Sportbladet.

Jon Dahl Tomasson var fåordig med hur många spelare som är i träning i Malmö FF inför matchen mot Hammarby. På tisdagens träning var det cirka tio utespelare och några målvakter som gick in i träning direkt efter smittopausen, och några fler har tillkommit i träning i dag.

Det verkar dock som att MFF kan komma att behöva skicka några P19-spelare till matchen, särskilt då flera spelare inte har tränat på tio dagar. Den som har kommit med mest info än så länge är… Stefan Billborn.
– Jag hörde att de var 16 från A-truppen på träning i dag. Så jag tror att vi kommer att möta ett bra lag och vi måste upp i nivå för att vinna. De är normalt en procent bättre än oss så kommer vi inte upp i nivå blir det tufft, säger Billborn till Sportbladet.
– Men man kan också tänka sig att de har spelare som inte har spelat så mycket och vill bevisa något. De har ju nästan två elvor som kan vinna SM-guld på pappret.

När det gäller Hammarbys truppläge så är Paulinho tillbaka men troligen inte redo för 90 minuter. Alexander Kacaniklic ska kunna spela 90 minuter om det behövs, och Mohanad Jeahze (avstängning) och Darijan Bojanic (operation) saknas.

Foton: Bildbyrån