Kan Hammarby avancera i Europa League? – odds på Bajen

Hammarby har siktet inställt på en plats i Europa League-kvalets tredje omgång.
I deras väg står ikväll gästande Lech Poznan från Polen.
Kan Bajen avancera?

Annons

Den här artikeln är en annons från Unibet.

Hammarby tog emot Helsingborgs IF i söndagens match i Allsvenskan och fick bara med sig en poäng. Imad Khalili och Aron Johannsson gjorde hemmalagets mål men efter att Max Svensson och Alex Timossi hittat målet fick Bajentränaren Stefan Billborn nöja sig med ett kryss.

Om Varbergs BoIS vinner sin hängmatch tar man steget förbi Hammarby i den allsvenska tabellen. Bajen har legat i mittenskiktet under stora delar av säsongen och trots att det just nu bara är fyra poäng upp till Elfsborg på Europaplats börjar de goda råden bli dyra för Bajen.

Utropstecknet: Aron Johannsson. Vilken form han är i nu, Johannsson! Fyra mål på tre senaste matcherna gör att han blir en av de viktigaste spelarna för Bajen ikväll. När Muamer Tankovic saknas blir det viktigt för Stefan Billborns lag att de andra spelarna kan kliva fram. Den 29-åringe anfallaren har de senaste matcherna visat att han kan vara den spelaren.

Frågetecknet: Hur mycket saknas Tankovic? Duon Johannsson/Tankovic hade kunnat skapa en del oreda i det polska försvaret. Nu saknas den sistnämnde som gjorde hattrick mot IFK Göteborg och spelade fram till Imad Khalili mot HIF. Det finns gott om offensiv spets i detta Hammarby men det är ingen hemlighet att Billborn hellre hade sett Tankovic på planen än på läktaren.

Lech Poznan kommer från en 3-3-match mot Slask Wroclaw i helgen. Mikael Ishak gjorde dubbla strutar men Lech fick bara med sig en poäng. Det innebär att laget endast tagit två poäng på de tre första matcherna i Ekstraklasa.

Oddset på att Hammarby vinner matchen står i 2.70 gånger pengarna. Att Bajen blir det laget som tar sig vidare från det här enkelmötet ger 1.80 i odds. Oddsen och fler spel hittar du i rubriken nedan:

Hammarby – Lech Poznan

Foto: Bildbyrån