Ica-handlarens drag inför omstarten – bjuder stammisar på bortamatch

Ifjol gjorde sig Magnus Käck ett namn när han upplät sin Icabutiks annonsyta till kampanjen mot villkorstrappan. 

Nu bjuder Icahandlaren från Rotebro 76 stamkunder på resa till AIK:s bortamatch till Degerfors.

Annons
Gameinsight desktop image

På söndag startar allsvenskan om på nytt för AIK:s del när Stockholmslaget reser till Värmland för att möta Degerfors IF.

Ett stort bortafölje väntas och samtliga bortasektioner är slutsålda. 76 AIK:are kommer ta sig till matchen med en dubbeldäckare som Magnus Käck, Icahandlare på Ica Nära Järvastaden, skriver Dagligvarunytt.
– Jag har i flera år pratat om att vi vill göra en egen bortaresa med våra stamkunder och deras familjer eftersom fotboll är bäst på plats. Nu har jag hyrt en dubbeldäckare i samarbete med en av AIK Fotbolls partners. Intresset är stort och platserna i bussen tog slut snabbt, säger Magnus Käck till Dagligvarunytt.

Magnus Käcks Icabutik var under fjolåret matchvärd på en av AIK:s hemmamatcher. Tidigare har Magnus Käck uppmärksammats i Fotboll Sthlm för att ha ta tydlig ställning mot polisens tillståndsgivning genom att upplåta annonsyta till kampanjen mot villkorstrappan.
– Som samarbetspartner till AIK Fotboll är det självklart för mig att agera i en fråga som berör många av mina kunder. Det här är inte bara en fråga för ståplatspubliken, villkorstrappan måste skrotas för svensk fotbolls framtid, sa då Magnus Käck.

Foto: Joakim Hall.

Läs mer. ICA-handlaren kampanjar mot villkorstrappan: ”Måste skrotas”