Officiellt: Marti Cifuentes klar för Queens Park Rangers

Matchen mot Sirius blev den sista.

Marti Cifuentes är presenterad som QPR-tränare.

Annons

Marti Cifuentes lämnar Hammarby för att tillträda som tränare i engelska Queens Park Rangers. Det meddelar klubben på sin hemsida.

– Jag vill tacka hela klubben, personalen, spelarna och supportrarna för deras stöd i detta kapitel som nu avslutas. Jag har beslutat att ta mig an en ny utmaning, men jag lämnar stolt över att ha varit en del av den här fantastiska klubben, och med tillfredsställelsen att vi tack vare engagemanget och det hårda arbetet från alla har vi kunnat njuta av många bra ögonblick, och dessutom hjälpa Hammarby att successivt växa, som vi planerade när jag tillsattes. Jag är helt säker på att klubben kommer fortsätta gå i den här riktningen och jag önskar alla all framgång säger Marti Cifuentes till Hammarbys hemsida.

Lämnar gör också Xavi Calm. Hammarby skriver på sin hemsida att rekryteringsprocessen av Cifuentes och Calms ersättare är igång. Vem som kommer leda laget i de två kvarstående omgångarna är inte klart än så länge.

– Vi har haft beredskap på att en sådan här situation skulle kunna uppstå och vi jobbar nu för att få in bästa tänkbara namn som kan ta Hammarby till nästa nivå. Vi genomför naturligtvis den här processen grundligt och målet är att vi har en ny tränare på plats till försäsongen drar igång efter årsskiftet, säger Mattias Fri, ordförande för Hammarby Fotboll.