Nahir Besara: “Krisstämpeln har varit överdriven”

Två mål på nio minuter räckte för att Hammarby skulle säkra tre poäng mot Varberg.

Efter matchen var Nahir Besara lättad över vinsten, men tonade samtidigt ner kritiken som kommit efter förlusterna mot Häcken och AIK.

Annons

Det blev vinst för Hammarby mot Varberg med 2-0. Efter matchen var lagkapten Nahir Besara nöjd med poängen men medgav att laget hade mer att ge.

– Det var ingen superinsats och ingen dålig insats, helt okej liksom. Jag förväntar mig alltid väldigt mycket av både mig själv och laget. Vi kan mycket bättre. Men så länge vi vinner är det okej, det var det viktiga. Att få tillbaka självförtroendet och bygga vidare. Vi gör mycket som är bra, säger Besara till Discovery.

Efter Hammarbys förluster mot Häcken och AIK har det blåst kring klubben. Men när Besara får frågan om den svaga trenden så tonar han ner det hela.

– Krisstämpeln har varit överdriven. För oss var det inte så. Vi vet var vi står och att vi har mött två bra lag. Den senaste prestationen mot AIK var inte bra, men som jag sa innan så var det viktiga att få med sig en vinst idag.

Under matchens gång kunde Besara ett flertal gånger ses gestikulera mot sin lagkamrat Viktor Djukanovic. Vid ett antal tillfällen gjorde lagkaptenen klart för den 19-årige montenegrinen att han borde passat bollen, men att kommunicera med Djukanovic är inte alltid helt enkelt.

– Det är svårt, han kan ingen engelska, säger Besara med ett skratt. Så det är vad det är. Men det är en väldigt bra spelare och stor talang. Han är ju en bra avslutare så han ska ta sina avslut, men ibland ska man variera. Som ung spelare är det bra att lyssna på oss äldre ibland