Mohanad Jeahze ber om ursäkt: ”Har gjort saker som jag ångrar”

Mohanad Jeahze stängdes av från träning och match.
Men nu är vänsterbacken tillgänglig på nytt och i samband med det kommer en ursäkt.

Annons

Den segdragna konflikten mellan Mohanad Jeahze och Hammarby kan vara på väg att lösas. Någon flytt till Besiktas lär det inte blir då den turkiska klubben värvat en annan vänsterback.

Nu är Mohanad Jeahze tillgänglig för spel igen efter att parterna rökt fredspipa.

– I en sådan här situation handlar det för oss om att väga in först och främst det sportsliga och även de ekonomiska aspekterna, och vi vill heller inte stå i vägen för en spelares drömmar och mål. Men vi ska ha skäligt betalt för en spelare som är under kontrakt med oss, och processen ska gå rätt till. Mohanad har ambitionen att gå utomlands, men så blev det inte den här gången. Därmed har både vi som klubb och Mohanad ett gällande avtal att leva upp till. Vi har haft ingående samtal med Mohanad och är överens om att allt fokus ligger på Hammarby tills vidare, och därmed återgår Mohanad till den gemensamma träningen, säger sportchefen Jesper Jansson i en kommentar.

Jeahze, som fått utstå hård kritik från supportrarna, ber om ursäkta via sitt Instagram-konto.

”Med anledning av den senaste tidens händelser vill jag be alla supportrar till Hammarby om ursäkt. Jag blev upprörd över händelser mellan mig och klubben och agerade i affekt och gjorde saker jag ångrar i efterhand, som jag förstår att många tagit illa vid sig av. Detta är jag ledsen för. I klubben har vi pratat ut om det här och vi är alla överens om att köra på.” skriver han.