Johannsson fortsatt glödhet för Hammarby – odds på Bajen

Aron Johannsson har den senaste tiden varit glödhet med fem mål på de senaste sex matcherna. Kommer anfallaren att hitta nätet även idag? 

Den här artikeln är en annons från Unibet. 

Hammarby tar emot bottenlaget Helsinborgs IF under söndagen. Laget kommer ifrån en klar 4-0-seger mot IFK Göteborg och är i ett bra slag för tillfället.

Dessutom är Alexander Kacaniklic och Kalle Björklund tillbaka i truppen efter skadekänningar den senaste tiden. Det som besvärar Hammarby är att Abbe Khalili, Mohanad Jeahze, Mads Fenger och Aimar Sher är avstängda.

Utropstecken: Muamer Tankovic.
Stod för karriärens första hattrick senast när han öste in mål mot IFK Göteborg. Efter en sommar med stor osäkerhet kring “Mujo” verkar han nu vara tillbaka i fin form.

Frågetecken: Går det att sätta Ludwigson på bänken? 
Senast mot IFK Göteborg fick Gustav Ludwigson hoppa in med 19 minuter kvar att spela. Anfallaren stod för tre assist under dessa få minuter och var glödhet i varje aktion på planen.

Nu ställs Hammarby mot ett underpresterande HIF som inte alls kommit upp i form den här säsongen. Rasmus Jönsson har inte gått att känna igen efter sitt Thailandsäventyr och Andreas Granqvist har knappt spelat en halvlek den här säsongen.

Senast ledde laget länge bottenmötet mot Kalmar FF men tappade in en boll med 20 minuter kvar och förlorade viktiga poäng.

Till matchen har Unibet tagit fram specialodds utifrån Expertfakta – som baserar sig på aktuell statistik. Aron Johannsson har gjort fem mål i sina senaste sex matcher för Hammarby. Odds och länk till spelet hittar du i rubriken nedan:

Hammarby – Helsingborgs IF

Foto: Bildbyrån