Imad Khalili hoppade in när Bajen vände och vann mot Antequera

I årets sista träningsmatch mönstrade Hammarby ett lag bestående av både HTFF- och a-lagsspelare.

Då blev det vinst mot Antequera, 2–1, efter att Jusef Erabi och Abdelrahman Saidi gjort mål. 

Annons

Hammarby gjorde många förändringar sett till matchen mot Juventud.  Bara Ludvig Svanberg och Montader Madjed återfanns i startelvan i matchen mot Antequera, som till vardags spelar i en av de spanska regionala fjärdedivisonerna. Hammarby formerade laget på följande vis:

Dovin – Kurtulus, Magyar, Svanberg, Åstrand John – Besara, Demirol, Saidi – Madjed, Erabi, Loué.

Lagen gick till pausvila i ställning 1–1. Antequeras mål gjordes i den tolfte minuten, efter att Darío Hidalgo vänt bort Edvin Kurtulus och satt ett konstmål i bortre. Hammarbys kvittering kom i minut 25, efter att Bayéré Loué vunnit boll till vänster om straffområdet och passat fram till Jusef Erabi som avslutade behärskat.

I andra halvlek höjdes tempot något, men träningsmatchkaraktären var ofta påtaglig. I den 67:e minuten tog Hammarby ledningen genom Abdelrahman Saidi, efter förarbete av Montader Madjed.

Hammarby kunde därefter spela av matchen och gjorde flera byten, bland andra HTFF-spelarna Saidou Alioum, Melvin Bajrovic och hjälptränaren Imad Khalili, som avslutade spelarkarriären inför säsongen 2021. Några mål blev det inte av den gamle skyttekungen, och matchen slutade 2–1 i grönvit favör.