Hammarby åker till Skåne – odds mot Helsingborg borta

Det är HIF mot HIF på det allsvenska spelschemat klockan 14.30 i eftermiddag.
Här är förutsättningar.

Den här är en annons från Unibet

Hammarby ska försöka surfa vidare på 3-0-segern senast mot Örebro SK där man övertygade. Nu är det Helsingborgs IF som väntar på bortaplan vilket innebär naturgräs som Bajen ofta har haft svårt på. Motståndarna har haft en kämpig säsongsinledning med många skador men nu har truppläget ljusnat för skåningarna.

Utropstecknet:

Tim Söderström. 26-åringen imponerade stort som vänsterback i den senaste omgången. Korridoren ägdes helt av den snabbe allroundspelaren.

Även Abbe Khalili bör nämnas. Mittfältaren kom med stora förväntningar men har inte övertygat under säsongsinledningen. Mot Örebro SK gjorde han dock en fin insats som kanske blir början på en formtopp. En assist och ett mål i form av en frispark i krysset blev facit för den tekniske mittfältaren.

Frågetecknet:

Vem som ska spela till vänster i “Tankovic”-rollen. Den naturlige ersättaren Paulinho är skadad och senast fick Aimar Sher ta steget upp i banan. Får 17-åringen en ny chans?

Hammarby har inte fått igång målproduktionen som det extrema 2019, men är fortsatt ett offensivt lag. Unibet har tagit fram nedanstående odds baserat på aktuell statstik. Spelet hittar du på den här länken.