Fällman missar Blåvitt-matchen: ”Fått ett bakslag”

På söndag möter Hammarby IFK Göteborg på hemmaplan.
Då får Bajen klara sig utan David Fällman vars ljumsksskada har förvärrats.
Även Alexander Kacaniklic är ett frågetecken, rapporterar Expressen.

Annons

Landslagen har spelat klart, och snart är det Allsvenskan igen. På söndag möter Hammarby IFK Göteborg i en på förhand högintressant match på Tele2 arena. Sedan tidigare står det klart att Nikola Djurdjic missar matchen på grund av avstängning och även i övrigt finns det frågetecken på sina håll.

På tisdagens träning deltog inte Alexander Kacaniklic fullt ut. Sommarens formspelare har problem med en lårmuskel och är osäker till spel i helgen.
– Det beror helt på hur det känns i veckan. Det är för tidigt att säga något än om jag kan spela eller inte. Vi tar det dag för dag, säger Kacaniklic till Expressen.

Även Darijan Bojanic och David Fällman har skadebekymmer. För Bojanics del är det inget allvarligt, men Stefan Billborn räknar bort Fällman till söndagens match.
– Fällman dras fortfarande med sin ljumske, han fick bakslag på det. Kacaniklic är vi försiktiga med, vi försöker stegra träningen i veckan. Darijan har strul med hopparknä, det är sådant som kan komma under säsongen. Rickard Magyar är tillbaka och Junior är ändå i gång, sedan får vi se hur mycket vi kan använda honom, säger Hammarbys tränare.

Foto: Bildbyrån