Djurdjic tillbaka i träning – Billborn: ”Var något tjall på tråden”

Nikola Djurdjic vägrade träna under onsdagen, enligt FotbollDirekts uppgifter. I dag var anfallaren tillbaka i träning, men ville inte prata med reportrarna på plats efteråt.

Det var under onsdagen som Hammarbys Nikola Djurdjic uppgavs ha vägrat träna på grund av ett nobbat bud från Kina. Hammarbyspelaren ska inte varit på träningen, något som bekräftades av ledarstaben.

Under torsdagen var dock anfallaren tillbaka på planen när Hammarby tränade. Inför ett mediefyllt Årsta IP klev anfallaren in på planen tillsammans med resten av laget.
– Jag vet inte mer än att han inte var här, jag har inte pratat med honom om det faktiskt. Jag förstår att det var något tjall på tråden och då känner jag att det är andra som sköter det, jag tror inte att han får mer energi heller av att jag ligger på om det, sa tränaren Stefan Billborn till Sportbladet efteråt.

–Det är fladdriga tider, det är rykten om spelare hit och dit så man får koncentrera sig på de spelare man har – så länge är Nikola en spelare hos oss och han är en viktig spelare så klart, konstaterade Billborn.

Träningen pågår just nu och artikeln uppdateras.