Billborn menar att Bajen blev bortdömda: ”Det är inte offside”

För en stund trodde bajarna att Mads Fenger satt det förlösande 2-1 i nät.
Men domaren vinkade av för offside.
– Jag har den på (analysverktyget) Spiideo och även om det är touch före så är det inte offside, säger Stefan Billborn.

Annons

Hammarby gjorde en svag första halvlek, men spottade upp sig efter paus i hemmammatchen mot Häcken. Inhopparen Darijan Bojanic tog tag i spelet och serverade Abbe Khalili till 1-1 via en smart hörna. Kort senare slog Mads Fenger bollen i nät till 2-1 – trodde han.

Målet vinkades dock av för offside då Astrit Selmani nicktouchat fram ett inlägg till Fenger. Felaktigt, menar Darijan Bojanic.
– Vi vinner egentligen, det var inte offside på målet, fick vi se nu på video, så det suger lite, säger Bojanic till Sportbladet.
– Vi är inte nöjda, vi vill mer. Vi har ett jävligt bra lag och bra spelare. När vi väl får det att fungera är vi bra, det är dit vi måste nå och hålla det under en längre period.

Även Stefan Billborn var säker på att Fenger var onside när nicktouchen kom. Bajens tränare vill också nyansera ”krissnacket” kring Hammarby.
– Man ska nog komma ihåg att det är fjärde omgången av allsvenskan. Och Häcken är ett väldigt bra lag. Men det är klart att vi ska vinna matcher. Det är inte så jäkla roligt när man är tippad i toppen och inte tar så mycket poäng, säger Billborn.