Besara om uppryckningen i andra: ”Taktiska direktiv från Marti”

Bajen låg på för seger, men det ville sig inte.

Då får Nahir Besara glädja sig åt en poäng på en arena där det sällan går Hammarbys väg. 

Annons

Med inga mål gjorda och totalt tre skott på mål var Kalmar – Hammarby ingen match att minnas. De första 45 minuterna hade Hammarby svårt att ta kommando i matchen och när uppryckningen kom var det ont om tid.

– I första blir vi lite för låga, lite för länge. I andra kommer vi bra upp i pressen, har lite mer boll än dem och skapar tre lägen, men tyvärr satt inte lägena, säger Nahir Besara till Discovery.

I andra halvlek höjde sig Hammarby och kom till fler chanser än i första. Nahir Besara ger kredden till Marti Cifuentes.

– Det var lite taktiska direktiv från Marti. Vi hittade var vi kunde såra dem och var vi kunde spela loss. Det kändes som att vi relativt enkelt lyckades ta oss ur deras höga press.

Överlag var Nahir Besara nöjd med insatsen. I Kalmar har Hammarby bara vunnit en match av de senaste tio, och idag var man närmare tre poäng än hemmalaget, tyckte Bajenkaptenen.

– Det känns som att vi pushar mest för det. Att möta Kalmar är inte enkelt, de är lite luriga i sättet de spelar. Det brukar vara svårt för oss att ta poäng här, men vi gör det ändå bra, kämpar hårt in i det sista för att ta tre poäng, säger Nahir Besara till Discovery.