Besara: ”Jag blödde från munnen – känslan är att det är rött”

Först gjorde Vecchia 2–0, sedan smällde Sören Rieks till Nahir Besara med armen.

Det säger Hammarbys lagkapten, som menar att dansken kunde ha blivit utvisad.

Annons

Det blev uppretad stämning när Hammarby föll med 1–3 mot Malmö. Efter Stefano Vecchias frispark till 2–0 rök Nahir Besara och Sören Rieks ihop, med följden att Nahir Besara föll till marken.

Eller slogs till marken, om Hammarbys kapten får säga sitt. Efter matchen menade Besara på att Rieks oavsiktligt hade slagit honom i ansiktet. “Känslan är att det är ett rött”, säger han till Sportbladet.

– Jag blödde från munnen och spottade blod. Tröjan var blodig också. Mohammed Al-Hakim såg det också. Jag brukar inte överdriva sådant, säger Besara till Sportbladet.

Själv menar Sören Rieks att han inte delade ut ett slag mot Nahir Besara. Hammarbys kapten överdriver, enligt dansken.

– Det var lite tumult efter målet. Jag och Besara tog tag i varandra och han åkte i marken. Han överdramatiserar situationen lite, säger Rieks till Sportbladet.

Men Nahir Besara lägger ingen större vikt vid tilltaget. Även om han fick motta ett slag var det inget som påverkade matchutgången, tycker Besara. Dessutom var det inte med avsikt.

– Det är inget han gör med flit, men hans arm åker upp i käken på mig. Men jag snackade med honom efteråt och man märker vilka som gör det med flit och han är inte sån. Det är inga hard feelings, säger Besara till Sportbladet.