Spelguide Djurgården – guldkandidater och favoriter i stan

Djurgården går in i Allsvenskan som en av titelkandidaterna.

Här går vi igenom Betssons odds inför säsongen med fullt fokus på blåränderna.

Den här artikeln är en annons – på denna länk hittar du oddsen

Djurgården åkte ur Europa Conference League med hela 0-5 i dubbelmötet mot Lech Poznan, och i semifinalen i svenska blev det odiskutabla 0-3 mot Häcken. Trots de senaste bakslagen är Djurgården – som gjorde en succésäsong i fjol – en av favoriterna inför Allsvenskan 2023.

Betsson håller Malmö FF som oddsfavorit, medan Djurgården är tvåa med ett odds på 4,00. Att Djurgården ska komma topp tre i serien håller spelbolaget som mycket troligt då oddset är nere på 1,55.

Att bli bäst i stan är som alltid en prestigefylld kategori, och här håller Betsson Djurgården som starkast på förhand, medan AIK och Hammarby bedöms som ungefär jämnbördiga.

Vem gör då flest mål i Djurgården? Betsson håller Victor Edvardsen som mest trolig, medan det är många om budet bakom honom. 2,10 är oddset på Edvardsen.

Även i den totala skytteligan för Allsvenskan är Victor Edvardsen (9,00) Djurgårdens främsta kandidat enligt Betsson, men också Joel Asoro (15,00) ligger högt upp. Oliver Berg, Gustav Wikheim och Jacob Bergström får däremot ses mer som outsiders.

Samtliga toppkandidater ser du i listan nedan, och samtliga odds inför Allsvenskan finner du på denna länk.