Kujovic besviken över speltiden: ”Alla mår bra av kontinuitet”

Emir Kujovic fick chansen från start och gjorde ett mål när Djurgården vann.
Anfallaren tycker att det är jobbigt att inte få kontinuerligt med speltid.
– Jag kan inte göra mer än vad jag gör, säger han till Fotboll Sthlm efter matchen.

Emir Kujovic fick chansen från start och tackade för förtroendet genom att nicka in kvitteringen i början av den andra halvleken. Anfallaren har nu gjort tre mål den här säsongen, samtliga på nick. 32-åringen tycker att det är jobbigt att inte få kontinuerligt med speltid.
– Som vanligt är det alltid skönt att göra mål. Det börjar bli lite uttjatat att repetera mig på de här frågorna (om speltiden). Jag vill spela såklart, men nu är det är som det är, jag kan inte göra mer än vad jag gör.
– Jag vet om att jag är farlig när jag får spela. De matcher jag har startat har det varit lite ribba och stolpe ut. Det är klart att jag måste leverera, men det är andra taktiska bitar som tränarna bestämmer.

Är det jobbigt att det blir ryckigt?
– Absolut. Alla mår bra av kontinuitet, speciellt jag som inte hade spelat så jättemycket kontinuerligt när jag kom tillbaka förra året. Då var min tanke att jag skulle spela varje match. Då kommer man i det flowet, speciellt för mig med min kropp och fysik , jag behöver det.

Blir det en extra press för dig i träning?
– Nej, jag känner mig trygg i det jag gör. Jag försöker göra mitt på träningen och när jag väl får chansen så försöker jag ta den. Det är inte jag som bestämmer i slutändan.

Foto: Bildbyrån

Annons