Edvardsen om tuffa schemat: ”Benen kändes inte helt som vanligt”

SFANTU GHEORGHE.

3–1 på bortaplan ger DIF bra möjligheter inför hemmareturen på Tele2.

För Victor Edvardsen var det skönt att göra mål, och förståeligt attt bli utbytt, när schemat blir allt mer intensivt.

Annons
Gameinsight desktop image

Efter 3–1 på bortaplan har Djurgården ett lovande utgångsläge inför hemmareturen mot rumänska Sepsi. Det första målet kom när Victor Edvardsen slog in en straff, kort efter att ha missat ett friläge.
– Joel passade mig med bra timing, sen får jag lite för mycket tid att tänka och missade. Det var skönt att kunna reparera det hela, säger anfallaren efter matchen.

Trots segern menade Edvardsen att det fanns vissa spelmoment som inte stämde. Mot slutet av första halvlek blev det rörigt i djurgårdslaget, som inte fick till pressen.
– Men man behöver inte alltid vara helt överlägsna som vi var i Kroatein. Nu gör vi en helt okej match och får med oss 3–1 mot ett tufft Sepsi. Nu ska vi spela nästa nästa vecka framför våra fantastiska fans.

Returen spelas på torsdag nästa vecka med avsparkstid 19:00. Till Djurgården – Sepsi har drygt 14 000 löst biljett. Däremellan finns ett bortamöte mot IFK Värnamo på söndagen. Det intensiva schemat börjar kännas av, menar Edvardsen.
– Lite frustrerad blev jag när jag blev utbytt, men jag vet varför, säger Victor Edvardsen. Det har varit tuffa matcher på sistone och nu med resan kändes inte benen som vanligt. Skönt att få 60 minuter, så pallar man mer framöver. Det beslutet köper jag.