Djurgårdens pangstart – kommer slå nytt rekord för årskort

Trycket efter säsongskort är högre än någon.
Redan nu har Djurgården passerat 11 000 sålda säsongsbiljetter.

Annons

Den 29 november inledde Djurgården nyförsäljningen av årskort för herrlaget, och det smällde till med en gång. Om man inkluderar de som förlängt sitt årskort från 2022 har DIF redan passerat 11 000.

Det ska ställas i relation till 2022 där Djurgården stannade på 11 800 sålda säsongsbiljetter. Att klubben redan i början av december närmar sig totalsiffran för 2022 gör Tomas af Geijerstam, biljettansvarig i Djurgården, glad.
– Det har gått mycket bra. Vi kommer snart passera fjolårets siffror så det råder ingen tvekan om att det kommer bli rekord, säger han.

Hammarby har som vana att sätta gränsen vid 16 000 säsongskort då årskorten går åt fort och klubben inte vill fylla upp arenan för mycket på förhand. Än så länge har Djurgården inte behövt tänka i samma banor, men frågan är om det snart blir ändring på det?

– I dagsläget har vi ingen gräns. Vi har inte tagit beslut om ett maxantal ännu och vi ska även ta beslut om ett sista datum att köpa säsongskort. Det som är klart är att om man köper innan 31 december så har man förtur att köpa sin plats till matchen i ECL den 16 mars, säger Tomas af Geijerstam.