Kan Hammarby spinna vidare på derbysegern? – odds på Bajen

Hammarby vann derbyt mot Djurgården i helgen.
Ikväll möter man IFK Norrköping som är i dåligt slag.
Kan Bajen ta andra raka segern?

Annons

Den här artikeln är en annons från Unibet.

Hammarby kom från två raka kryss inför derbyt mot favorittippade Djurgården. Stefan Billborn valde att gå ner på en trebackslinje och utfallet blev väldigt lyckat. Redan i den första halvleken gjorde Bajen två mål via Aron Johannsson och Imad Khalili och rivalerna kom inte tillbaka in i matchen. Tre sköna poäng för Hammarby.

Bajen har nu fyra raka matcher utan förlust. Laget har blandat och gett prestationsmässigt och det inte någon runt föreningen som är nöjd med två poäng från matcherna mot Helsingborgs IF och Falkenbergs FF. Mot Djurgården kom man upp i en hög nivå och tränarna hoppas nog att Bajen kan spinna vidare på den prestationen.

Utropstecknet: Darijan Bojanic. Mittfältaren fick chansen från start i derbyt efter en tuff period i ryggen. Mot Djurgården var han en av de bästa spelarna på planen och såg ut att komma upp i den nivå han presterade på förra året.

Frågetecknet: Aron Johannsson. Mot Djurgården blev det ett mål efter bara några minuter. Men anfallaren verkar inte få ordning på sina småskador. Efter tjugo minuter fick han bryta matchen och frågan är om Johannsson någonsin kommer slå sig in som en kontinuerlig startspelare.

IFK Norrköping har på något sätt lyckats kasta bort den serieledning man hade under säsongsinledningen. Laget har inte vunnit på fyra matcher och i senaste matchen mot Helsingborgs IF blev det förlust med 3-2. Stjärnan Sead Haksabanovic har gått mållös i två raka matcher. Tränaren Jens Gustafsson hoppas nog på att ”Peking” kan ta tre poäng ikväll, annars ligger man fyra i tabellen.

Till matchen har Unibet tagit fram specialodds utifrån Expertfakta – som baserar sig på aktuell statistik. Bajen är obesegrade i 16 av sina 20 senaste matcher. Odds och länk till spelet hittar du i rubriken nedan:

IFK Norrköping – Hammarby