Hammarby på jakt efter andra raka segern – odds på Bajen

Hammarby studsade tillbaka från tre raka förluster när man slog Varberg med 1-0 på Tele2 Arena i torsdags.
I eftermiddag möter laget BK Häcken på Bravida Arena.
Kan Hammarby få med sig alla tre poäng?

Annons

Den här artikeln är en annons från Unibet.

Hammarby hade kniven mot strupen inför mötet med Varberg efter att ha förlorat tre raka matcher. Men laget lyckades trycka in 1-0 i första halvlek och stå emot gästernas försök till att förstöra festen på Tele2 arena. Gustav Ludwigson blev matchens enda målskytt och Bajen tog tre viktiga poäng.

Hammarby ligger nu på en nionde plats i tabellen efter att ha tagit sju poäng av 15 möjliga. Laget har fortfarande inte visat upp sig från sin bästa sida och i senaste matchen valde Stefan Billborn att rotera i elvan när han gav talangen Aimar Sher chansen när Jeppe Andersen och Darijan Bojanic satt på bänken. Hammarby har ambitioner att slåss i toppen och då behöver man spela bättre än vad man har gjort.

Utropstecknet: Gustav Ludwigson. Anfallaren värvades från Örgryte IS inför säsongen. Trots att laget redan har stjärnor som Muamer Tankovic, Alexander Kacaniklic, Paulinho och Aron Johannsson har Ludwigson varit en av de spelare i Hammarby som har inlett säsongen bäst. Målet senast var det första i Hammarbytröjan.

Frågetecknet: Alexander Kacaniklic. Hammarbys offensiv har inte varit den sprakande maskin som många trodde att de skulle vara i säsongsinledningen. Förvisso har ”Kaca” stått för ett mål och två assist men i matchen mot Varberg gick det långsamt. Tillsammans med Paulinho och Tankovic kan Kacaniklic mycket bättre.

Häcken är obesegrade efter fem spelade matcher men har spelat fyra oavgjorda. Laget vann mot tabelljumbon Helsingborg med 1-0 men fick bara med sig en poäng från bortamötet med Örebro i torsdags. Laget har ambitioner att hänga på i toppen av tabellen men har ännu inte visat upp sig från sin bästa sida.

Till matchen har Unibet tagit fram specialodds utifrån Expertfakta – som baserar sig på aktuell statistik. Hammarby är obesegrade i 17 av sina 20 senaste matcher. Odds och länk till spelet hittar du i rubriken nedan:

BK Häcken – Hammarby