Spelguide AIK – vinner John Guidetti skytteligan i Allsvenskan?

AIK går in i Allsvenskan med topp tre i sikte.

Här går vi igenom Betssons odds inför säsongen med fullt fokus på Gnaget.

Annons

Den här artikeln är en annons – på denna länk hittar du oddsen

AIK:s femteplats ifjol var en missräkning och i vinter har både tränare och flertalet spelare bytts ut. Inför 2023 är det således i mångt och mycket ett nytt lag som formas.

Tittar man på Betssons allsvenska vinnarodds för säsongen så är inte AIK bland de tre främsta favoriterna. De placerar sig istället strax där bakom med ett odds på 9.00. Att komma topp tre är ett uttalat och viktigt mål för de flesta toppklubbarna då det innebär Europaspel och ett välbehövligt klirr i kassan. Men med ett odds på 2.75 hos Betsson så är det fyra klubbar som har större chans att nå Europa.

Att bli bäst i stan är som alltid en prestigefylld kategori, och här håller Betsson Djurgården som starkast med AIK och Hammarby en bit bakom.

Vem gör flest mål i AIK? Betsson håller John Guidetti som favorit med ett odds på 1.90 medan Omar Faraj inte är långt bakom med ett odds på 2.50.

Även i den totala skytteligan för Allsvenskan är John Guidetti bland favoriterna med ett odds på 9.00. Bara Isaac Kiese Thelin anses ha en större sannolikhet att vinna.

Samtliga toppkandidater ser du i listan nedan, och samtliga odds inför Allsvenskan finner du på denna länk.