Nabil efter uppvisningen: ”Alla är i bra form – förutom jag”

Nabil Bahoui gjorde succé i den allsvenska återkomsten.
28-åringen hoppade in och låg bakom samtliga tre mål när AIK gick från 1-1 till 4-2 mot AFC.
– Det viktigaste är att vi hakade på i guldstriden, säger “Nabbe” till C More efter matchen.

Annons

AIK hade länge det tufft mot AFC, men ett trippelbyte från Rikard Norling avgjorde matchen. Mellan minut 55 och 60 byttes Sebastian Larsson, Tarik Elyounoussi och Nabil Bahoui in – och genast fick AIK fart på spelet. 1-1 blev till 4-1 innan AFC reducerade på övertid.

Framförallt Nabil Bahoui spelade en huvudroll. I sin första allsvenska match sedan återkomsten fixade han först en straff som Sebastian Larsson slog i mål. Därefter gjorde han 3-1 med en kraftfull nick innan han snyggt placerade in 4-1 med en höger bredsida via stolpen.
– Det var skönt att vi vann och får ladda batterierna till torsdag (när AIK möter Sheriff Tiraspol i Europa League). Det viktigaste är att vi hakade på i guldstriden, säger Bahoui till C More.

”Nabbe” är nöjd med sina intryck av var AIK står sommaren 2019.
– Jag har kommit tillbaka två gånger och det känns som att klubben hela tiden tar små steg framåt. Så även nu, jämfört med förra året. Vi är på väg framåt. Även om vi har skador, som på Obasi, så har vi bra backup. Alla är i bra form – förutom jag, säger Nabil som tror att AIK har alla chanser att ta ett nytt allsvenskt guld.
– Det är lite som förra året. Då var det mycket runt Hammarby men sen var vi där i slutet. Nu är det mycket runt Djurgården men förhoppningvis kommer vi vara där igen.

Foto: Bildbyrån