Mitt Fantastylag – Mårthen Bergman: ”Witry känns spännande”

Snart drar Allsvenskan Fantasy igång där du kan utmana Fotboll Sthlms medarbetare och en massa 08-supportrar.
Idag presenterar vår förstepoddare Mårthen Bergman sitt lag.

Målvakt
Oscar Linnér kommer inte släppa in speciellt mycket mål. Det kommer nog inte Pär Hansson heller om han kommer tillbaka och är i god form. HIF känns som de kommer ha en fin defensiv.

Backar
Sundgren och Pertan är de två bästa spelarna i allsvenskans bästa och mest samspelta försvar. Sundgren kommer nog kunna bjussa på en del poäng framåt också. Witry känns råspännande och Björkman tror jag kommer slå igenom med dunder och brak. Henriksson spännande men i ett lag som kanske inte direkt kommer vara hermetiskt tillslutet hemåt. Men han va billig.

Mittfältare
Tror mycket på Traustason. Har många poäng i sig och känns som han kommer starta de flesta matcherna. Björkengren kan bli en trevlig överraskning och bör va Falkenbergs ledande spelare. Svensson gjorde en hel del poäng ifjol och är väl HIF:s kanske bästa poängspelare om inte Wanderson eller Farnerud hittar gammal fin form. Celik kanske exploderar totalt i år, men de inleder mot MFF borta så han får börja på bänken. Fransson är ju topp tre “allroundinnermittfältare” i serien men poängmässigt hade jag hellre velat ha Thern. Well well, pengar gör ingen lycklig.

Anfallare
Tre anfallare med målgaranti. Behöver inte vara svårare än så. Örebro och Bajen har dessutom tacksamma “göra mål”-scheman i inledningen.

Vill du vara med i Fotboll Sthlms liga? All info hittar du här!

FOTO: Bildbyrån