Milosevic om framtiden: ”Stänger inte dörren för AIK”

Alexander Milosevic fortsätter att träna med AIK. På fredag åker laget iväg på träningsläger till Marbella och det är ännu inte bestämt ifall mittbacken följer med eller inte.
– Om jag hamnar utomlands eller i AIK får framtiden utvisa, säger Milosevic till Fotboll Sthlm.

Alexander Milosevic lämnade AIK för spel i Championship och Nottingham Forest efter SM-guldet 2018. I höstas bröt han kontraktet med den engelska klubben och har sedan dess hållit igång med AIK.
– Jag tränar på, jag har alltid sagt att prioriteringen är att komma utomlands, men jag stänger inte dörren för AIK. Jag är tacksam att jag har fått vara med och bygga upp formen. Om jag hamnar utomlands eller i AIK för framtiden utvisa, det är svårt att svara på nu, säger Milosevic.

Mittbacken lämnade Sverige 2015 för spel i Besiktas. Efter det blev det utlåningar till Tyskland och i Turkiet innan han bestämde sig för att komma  tillbaka till AIK igen. Många av de stora ligorna har stängt sina transferfönster, samtidigt det fortfarande en del fönster som fortfarande är öppna.
– Jag har fått ganska många konkreta erbjudanden, men inget som jag har varit tillräckligt sugen på, säger Milosevic.

På fredag åker laget till Marbella i Spanien där man ska möta FK Rostov i en träningsmatch. Huruvida Alexander Milosevic följer med är ännu inte bestämt.
– Vi får se under veckan, men jag vet inte hur det ser ut just nu, säger han.

Den nyligen fyllda 28-åringen har inte varit delaktig i någon av AIK:s träningsmatcher under försäsongen. Laget har vunnit en match, förlorat i Sundsvall och spelat oavgjort mot Västerås SK. Milosevic har fått följa laget från sidlinjen och gav sin syn på lagets insatser till Fotboll Sthlm.
– Det har sett okej ut. Jag tror kanske att det behövs något nyförvärv för att spetsa till det och vara med på riktigt i toppen, säger han.

Foto: Bildbyrån