Milosevic kör vidare med Vasalund: ”Han är en stor förebild”

Kontraktslös sedan i oktober.
För att hålla igång träningen är Alexander Milosevic och kör med sin gamla klubb Vasalund. 
– Han är en stor förebild för oss, säger tränaren Dalibor Savic till Fotboll Sthlm. 

Alexander Milosevic är fortsatt kontraktslös efter att ha lämnat Nottingham Forest. I vintras följde mittbacken med AIK till träningsläger i Marbella, men det blev inget kontrakt då coronapandemin slog till mot världen.
Just nu tränar mittbacken på med sin gamla klubb Vasalund för att hålla igång formen.
– Han har varit och tränat med oss i fem-sex veckor nu, säger lagets tränare Dalibor Savic.

Hur tycker du att han har sett ut på träningsplanen?
– Först och främst är han en stor förebild för de övriga spelarna som finns i truppen. Han kommer med en rutin och stor erfarenhet av spel på en nivå som de andra inte har varit på. Alexander är en stor förebild för oss och en inspiration, säger Savic och fortsätter att hylla Milosevic.

– Jag tycker att han håller en god fysisk form även fast han kanske inte går för fullt hela tiden. Ibland glimrar han till och då ser man den höga nivå som han besitter.

Dörren att träna med Vasalund säger Savic är öppen så länge som mittbacken vill då han hjälper till att höja division 1-klubbens verksamhet.
– Vi har även Omar Eddahri som är och tränar med oss och även Moses Ogbu var här innan han hittade en ny klubb. Våra spelare höjer sig och vill visa sig från sin bästa sida. Alexander hjälper även till att coacha de yngre spelarna och är verkligen en positiv injektion till vår verksamhet.

Foto: Bildbyrån

Annons