Linnérs kontring mot Djurdjic: ”Lycka till med skotten”

Nikola Djurdjic hånade Oscar Linnér inför derbyt.
Efter AIK:s 2-0 vinst på Friends arena slog målvakten tillbaka.
– Lycka till med skotten, brorsan, sa Linnér i riktning till Djurdjic.

Annons

Nikola Djurdjic spände bågen inför derbyt på Friends arena. I en intervju med Expressen pikade anfallaren AIK:s målvakt Oscar Linnér som gjort ett par misstag på slutet.
– Vi kommer skjuta från halva planen, sa Djurdjic retsamt.

Efter AIK:s 2-0-seger pikade Linner tillbaka genom att, enligt Expressen, klappa på Djurdjics axel och säga ”Lycka till med skotten, brorsan.”
– Han går ut ganska onödigt och svingar i media innan matchen. Om det är hans sätt att förbereda sig inför ett derby så är det helt lugnt för mig. Det är inget som jag la fokus på, utvecklar Linnér.
– Men den här killen var en av dem som jag gick ut och tog i försvar när vi hade vunnit SM-guld och han hade varit på vår guldfest. Jag såg till att tona ner läget lite för hans skull eftersom jag respekterar honom som fotbollsspelare. Sen när han går ut och säger en sådan sak i media… jag hörde om det först efter matchen. Att han hade gå ut och svingat mot mig innan men jag tänkte bara: ”Skitsamma!” Men nu när jag såg vad han hade sagt så kändes det som ett bra läge att kontra lite.
Linner fortsätter:
– Jag tycker bara att det är lite komiskt. Det här var min femte derbynolla på rad så att jag är nog den sista som tappar huvudet i de här stora matcherna. Men det är bra. Han boostar oss och hjälper till att ladda upp oss inför matcherna och få oss att gå ut och explodera, som vi gjorde i dag.

Nikola Djurdjic hade ingen lust att kommentera saken vidare efter matchen.
– Det var inför matchen. Det händer varje derby så det är ingen stor grej tycker jag, säger Djurdjic.

FOTO: Bildbyrån