Heradi Rashidi prövas på nygammal position: ”Är inte kaos”

Heradi Rashidi testas just nu som anfallare under träningarna. Spelaren själv har dock inte haft någon dialog med Rikard Norling om det.
– Jag har blivit tillsagd att träna där, då gör jag det, säger Rashidi till Fotboll Sthlm.

Under de senaste dagarnas träning här nere i Marbella har Heradi Rashidi fått träna som en av tre anfallare. Ytterbacken har skjutits upp i banan, men säger att han inte haft någon dialog med Norling angående var han ska spela.
– Att jag tränat som anfallare är ingenting som vi har pratat om. Man roterar på träningarna, just nu den senaste tiden har det varit att jag spelat som en av de tre där uppe. Personligen har jag inte pratat med någon eller Rikard om det, utan jag blir tillsagd att träna på den positionen. Då gör jag det.

Du spelade där när du var i Dalkurd?
– Ja, jag har spelat som anfallare tidigare i karriären. När man inte spelat på den positionen på flera år är det klart att det tar lite tid att hitta tillbaka. Men jag har det offensiva i mig och det är inte en obekväm position. Man får vänja sig vid att spela där ifall man kommer att testas där på flera träningar framöver.

Känner du dig bekväm där?
– Absolut. Jag har tidigare varit anfallare, så det är inte så att jag tänker att det är kaos nu. Jag får bara att vänja mig.