Elias Andersson efter krysset: ”Det är det som är så äckligt med AIK”

Mjällby dominerade mot ett lamslaget AIK.
Trots det fick bortalaget med sig en pinne från Strandvallen.
– Jag är väldigt stolt över vår insats. Jag tycker vi är det bättre laget och är närmare att vinna matchen än vad AIK är, säger DIF-lånet Elias Andersson till Fotbollskanalen.

Mjällby kämpar för nytt kontrakt, AIK slåss om guldet. Men på Strandvallen var det hemmalaget som övertygade mest och 0-0 blev till sist ett lyckosamt resultat för AIK.

På Mjällbys mittfält gjorde Elias Andersson, inlånad från Djurgården, en fin match. Efteråt var han missnöjd över att det inte blev tre poäng.
– Jag är väldigt stolt över vår insats. Jag tycker vi är det bättre laget och är närmare att vinna matchen än vad AIK är. Vi vinner fler dueller och är mer där på planen, så det är jävligt synd och tråkigt att vi inte får med oss tre poäng, säger han till Fotbollskanalen.

Trots dominansen medger Andersson att han ständigt var orolig för att AIK plötsligt skulle sprattla till.
– Det är det som är det äckliga med AIK. De behöver så lite för att göra mål och det har man sett i andra matcher också. De kanske inte har haft spelet eller fått spelet att fungera hela tiden men sen dyker det upp en fast situation eller ett halvläge och då är det mål. Så jag tycker vi har jävligt bra koncentration på vår planhalva. Både på defensiva fasta och och inläggsläge är vi med riktigt bra med vår fembackslinje och vi tre där framför som skyddar för andraboll.