AIK värvar mittback från Norge: ”Vi är mycket glada”

AIK har presenterat ett nyförvärv inför säsongen.
Den norske mittbacken Daniel Granli har skrivit på ett kontrakt till 2022.
24-åringen kommer på free transfer.

Annons

Imorgon startar AIK:s träningsläger i Dubai. Med på resan kommer Daniel Granli vara. Den norske mittbacken har skrivit på ett fyraårskontrakt med de svenska mästarna.
– I vår plan att befästa vårt försvarsspel och samtidigt utveckla vårt anfallsspel så ser vi att Daniels egenskaper passar väl in. Hans fysik och snabbhet i kombination med hans goda passningsteknik har fångat vårat intresse och vi är mycket glada över att vi nu är överens om en gemensam framtid tillsammans med Daniel, säger sportchefen Björn Wesström i en kommentar till AIK:s hemsida.

Annons

Granli kommer närmast från Stabæk där han spelat sedan 2013. Under den senaste säsongen spelade han 29 matcher. Efter fjolårssäsongen gick kontraktet ut och han kommer därför till AIK som bosmanspelare.

– Det känns väldigt stort att komma till AIK och jag är mycket glad över att vara här. Jag har sett några klipp på AIK-supportrarna och det verkar vara en riktigt bra stämning på matcherna så jag ser fram emot att möta dem och mina nya lagkamrater, säger Daniel Granli.

FOTO: Bildbyrån