Bajen-stjärnorna kritiseras hårt – “Är man sugen på att grogga får man väl sitta hemma”

Under måndagen kablades bilder ut på Hammarbystjärnorna Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic när de besökte rivalerna AIK:s guldfest i centrala Stockholm under natten. Ett beslut som nu kritiseras rejält av den förstnämndes tidigare lagkompisar Mattias Lindström och Erik Edman.
– För mig är det “goddag yxskaft” på det beslutet, säger Edman i NordicBets podcast Ljugarbänken.

DEN HÄR ARTIKELN ÄR EN ANNONS FRÅN NORDICBETS PODCAST LJUGARBÄNKEN

Det var under natten mot måndag som de nyblivna svenska mästarna AIK firade guldet på nattklubben Soap Bar i centrala Stockholm och någon gång under natten fick besök av konkurrenterna Hammarbys serbiska stjärnor Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic. Besöket fångades på film av en privatperson i lokalen och nu får stjärnorna svidande kritik för sitt beslutsfattande av Djurdjic lagkompisar från tiden i Helsingborg, Mattias Lindström och Erik Edman.

– Jag tycker att de ska hålla sig hemma. De missar en Europaplats och är man då riktigt sugen på att grogga så kan man fan göra det hemma i lägenheten och köra en skiva där istället för att gå ut. Jag tycker att det bara är att reta upp Hammarby-fansen. Vi pratar om supporterstöd med mera och då får de någonstans spela efter de regler som jag tycker finns där från supportrarna. Du ska inte umgås med konkurrenter från, framförallt, en annan Stockholmsklubb. De ska hålla sig hemma, säger Edman i NordicBets podcast Ljugarbänken och får medhåll av Lindström.

– Ja, jag håller med. Det är ett väldigt olyckligt tillfälle att gå ut och festa, men det är klart att de visste om att AIK hade guldfest där. De har väl personliga vänner i laget, men är det någon gång du måste kunna hålla dig borta så är det en sådan dag. När du själv förlorar och konkurrenterna vinner så får du hålla dig inne. Tyvärr, säger jag. Jag gillar Djurdjic, men det där var inte bra gjort.

Annons

Att de ens sätter sig i den situationen…
– Ja, alltså Djurdjic är en erfaren spelare. Han har själv spelat i Partizan Belgrad. Skulle han ha fått för sig att gå in på Röda Stjärnans guldfest? Nej, jag tror inte det. Så vad gör han då på Soap Bar den här gången? För mig är det “goddag yxskaft” på det beslutet.

Lyssna på Ljugarbänkens podcast i spelaren nedan eller på iTunes.