Avslöjar: Hett intresse för Badji – nära en 25-miljonersförsäljning

Djurgården är nära en stor försäljning.
Enligt Fotboll Sthlms uppgifter har flera klubbar, däribland Galatasaray och Rennes, ställt förfrågningar om Aliou Badji till Djurgården.
Prislappen ligger runt 25 miljoner kronor.

Annons

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson har gjort en rad stora försäljningar under de senaste åren. Nu är en till nära. Enligt våra uppgifter har Galatasaray och Rennes ställt förfrågningar om Aliou Badji på slutet. Våra källor säger att prislappen är i 25-miljonersklassen.

Även en klubb i Italien och en i Grekland finns med bland klubbarna som har visat seriöst konkret intresse på sistone. Allt talar för att en affär med något av lagen kommer att bli av senast i januari.

Annons

När Fotboll Sthlm ringer Bosse Andersson bekräftar han att det rör på sig runt anfallaren.
– Utan att säga att vi förhandlar kan jag säga att det finns konkret intresse. Det är aktuellt att det händer något. Jag vet att han finns med på flera klubbars lista, utan att nämna några klubbars namn.
Våra uppgifter säger att ni vill ha runt 25 miljoner. Vad säger du om det?
– Jag vill inte kommentera någon summa. Men visst har vi en ganska klar bild av vad vi vill ha för honom.

Aliou Badji, som fyllde 21 i höstas, gjorde åtta mål i Allsvenskan under säsongen som gick. Hans kontrakt går ut efter säsongen 2020, men Badji har aviserat att han gärna flyttar till en större liga redan i vinter.

LÄS MER. Aliou Badji: ”Jag har alltid varit killen som har gjort mål, mål, mål”

Annons