Dagens speltips: Nu vänder det för Djurgården

Den här artikeln är en annons

Djurgården har inlett säsongen svagt och har endast sju poäng på sex matcher. Senast blev Häcken för svåra på Bravida Arena och stockholmarna förlorade med 1-4. Omgången innan mötte de Degerfors på bortaplan och även där stod Djurgården som förlorare efter 90 minuter. Då blev slutresultatet 2-1.

På hemmaplan har Djurgården dock gått att känna igen och både mot Brommapojkarna och IFK Göteborg vann DIF komfortabelt. Det går dessutom att argumentera för att förlusterna i Halmstad och Degerfors varit oturliga sett till matchbild, för även om inte blåränderna imponerade så hade oavgjort speglat respektive lags prestation på ett bättre sätt. Lägg där till att första halvlek var bra mot Häcken.

Kalmar står för motståndet i denna match och i mångas ögon är de laget som imponerat mest bakom topptrion Malmö, Häcken och Elfsborg. Elva poäng på sex matcher är ett starkt facit, men om Djurgården haft marginaler emot sig så har Kalmar haft de med sig. Nu kommer de från två raka kryss vilket speglar deras prestationer under inledningen på säsongen på ett bättre sätt. Kalmar har varit bra, men inte så bra som folk vill få dem till.

Det är mycket om och men gällande Djurgården just nu men så dåliga som resultaten hittills visat är de inte. Hemma mot Kalmar har de god chans på seger och den raka ettan spelas hos Bethard till 1.90.

Spelet finner du här!